BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какви са начините за получаване на бързи кредити

Най-честите фактори, които могат да натоварят неочаквано домашния бюджет, са неизправна битова техника, непланиран ремонт, плащане на спешни сметки и др. Подобни ситуации са много стресиращи и разрешаването на проблема на пръв поглед вероятно ще изглежда невъзможно.

В такива случаи за помощ може да се разчита на бързи кредити – една съвременна и много популярна форма за финансиране от небанкова институция. Гъвкавостта на продукта се състои най-вече в бързото отпускане на необходимата сума. Опростените процедури и спестените излишни формалности също не са без значение.

Ако се възползвате от предложенията на доказани компании на пазара, бързите заеми са максимално сигурни.

Как можете да получите бърз заем?

След като изберете компания с опит, която предлага ясни и прозрачни условия, а също и изгодни оферти, може да кандидатствате за бърз кредит по няколко начина:

Онлайн

Кандидатстването онлайн става или през сайта на избрания кредитор, или чрез негово мобилно приложение. По-голямата част от компаниите изискват да разполагате с имейл адрес и мобилен телефон. В определена платформа трябва да предоставите различен набор от лични данни и ако сте одобрени, компанията ще ви предложи семпъл начин да докажете самоличността си. Тази стъпка обикновено се извършва през същата онлайн платформа.

Заявяването на кредит по интернет е бързо, лесно и удобно, а желаната сума може да ви бъде преведена само след минути, както по банкова сметка, така и в офис на компанията или каса на EasyPay.

По телефон

Голямо удобство създава и възможността за кандидатстване по телефон, посочен от компанията-кредитор. Обикновено няма да подлежите на допълнително таксуване за минута разговор. С обслужването ви ще се заемат специалисти от фирмата, като при свързване се уточняват и всички детайли. Заявката ви ще бъде обработена до минути, а при одобрение ще получите парите най-късно до час-два.

В офис

Ако до дома или местоработата ви се намира офис на кредитна компания, имате опцията да кандидатствате за заем и на място. Трябва да подадете заявление за кредит, което се разглежда веднага, и още тогава можете да подпишете цялата документация. Компанията ще преведе парите по сметката ви или по друг начин – в брой, на каса на EasyPay и др. Посещението в офис ви дава предимството за постоянно съдействие от страна на кредитен консултант.

Някои компании предлагат и вариант, при който се кандидатства за заем по интернет или по телефон, а при одобрение процесът се завършва в офис. Много кредитоискатели предпочитат именно този комбиниран метод.

Кои са най-често използваните начини за връщане на кредита?

След като при кандидатстване сте избрали желана сума за усвояване, трябва да вземете още едно решение – дали да ползвате т.нар „заем до заплата“, или изплащане на вноски със съответните срокове.

Когато сте одобрени, получили сте заема и ви предстои връщане на кредита, може да го направите по различни начини. Според политиката на съответната компания обикновено погасяването се извършва:

  • онлайн с дебитна/кредитна карта;
  • по банков път;
  • чрез EasyPay.

Преди падежа на вноската за ваше улеснение компанията изпраща напомнящ SMS. А ако сте имали спешна нужда от пари, но вече разполагате със свободни средства, може да погасите заема си предсрочно по всяко време, като лихвите и разходите за оставащия срок няма да ви бъдат искани от кредитора.

Ежедневието може да ни поднесе доста предизвикателства по отношение на паричните средства. Бързите заеми са сигурен и достъпен начин да покрием непредвидени разходи и да забравим за финансовите затруднения.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!