BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Владимир Димитров! До Рим да отидеш и да не те погали папата !

Владимир Димитров! До Рим да отидеш и да не те погали папата !


Владимир Димитров бившият Шеф на МВР и РДВР Благоевград от времето на Жан Виденов и областен управител по времето на Сергей Станишев разгледа на един дъх древният Рим споделиха в сайтът regiona.bgВладимир Димитров! До Рим да отидеш и да не те погали папата !

Бившият областен управител на Благоевград и експолицейски шеф Владимир Димитров разгледа на един дъх забележителностите в Рим.

„И аз се добрах до Рим. Оказа се,че е добре!“,написа той на страницата си във фейсбук и качи снимка до най-известният фонтан в Рим- Фонтана ди Треви. Скулптурният ансамбъл изобразява бог Нептун, застанал в каляска под формата на раковина, теглена от морски чудовища. Водата във фонтана постъпва чрез акведукт.

Владимир Димитров бил запознат с местната легенда,че всеки който глътне вода от този фонтан със сигурност ще се върне в Рим. За да е по-безопасно за здравето обаче, се е възприело да се хвърля монета във фонтана.

Димитров хвърлил монета и се зарекъл в скоро време пак да посети Италия. Източник: regiona.bg

Ние от blagoevgrad.bulpress.bg питаме по каква работа е бил там ?
С какви средства ?
Или и той като всички останали е пестил от банички?

Естествено, че днес екскурзиите не са толкова скъпи и всеки средностатистически Българин може да си ги позволи, но въпросите пораждат отговори и ако Владимир Димитров реши да ни отговори може да се свърже с нас ! blagoevgrad.bulpress.bg@abv.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!