BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сърбия въвежда нови ограничителни мерки на територията на страната

Във връзка с борбата с коронавируса, считано от полунощ на 17 март 2021 г. на територията на Сърбия влизат в сила нови ограничителни мерки. До 22 март 2021г. ще работят единствено хранителните магазини, аптеките и бензиностанциите, след което следва да бъде направен анализ на ситуацията в страната.

По информация на посолството ни в Белград на този етап не се предвиждат промени в граничния контрол за влизане в страната.

Въвеждането на допълнителни рестриктивни мерки се дължи на факта, че в последните седмици епидемиологичната обстановка в Сърбия се влошава, като броят на заразените с COVID-19 непрекъснато расте.

При нужда от съдействие българските граждани в Република Сърбия могат да се обръщат към посолството ни в Белград на следните телефонни номера: +381 11 36 13 980; +381 11 36 13 990.

The post Сърбия въвежда нови ограничителни мерки на територията на страната appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!