BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържан е наркопласьор в Симитли

С постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Благоевград за срок до 72 часа е задържан 21-годишният М.А., привлечен в качеството на обвиняем за незаконно държане на наркотични вещества с цел разпространение.

Разследването срещу него е започнало, след като в 01 РУ на МВР в гр. Благоевград е постъпила оперативна информация, свързана с пласиране на дрога. Наложила се бърза намеса на полицейските служители.

На 15.03.2021 г. М.А. се придвижвал с лек автомобил, управляван от друго лице. Колата била спряна за проверка в гр. Симитли. Младият мъж бил незабавно задържан, като при обиск у него било открито и иззето кристално вещество. При извършен полеви тест то реагирало на кокаин. Общото му тегло е 52,80 грама.

При претърсване на обитаваното от М.А. жилище в гр. Благоевград, както и прилежащите към него мазе и таван, са били намерени и иззети електронна везна и банкови карти със следи от кокаин.

Окръжна прокуратура – Благоевград е внесла в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия М.А.

The post Задържан е наркопласьор в Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!