BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Събраха 4200 лева за Гого на благотворителния футболен турнир в Симитли

Община Симитли обедини своите сили в една обща кауза – да се съберат достатъчно средства за лечението на 14-годишния Георги, който се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Именно заради това, днес бе организиран футболен турнир с кауза „Да помогнем на Гого“, в който участие взеха 24 отбора от различни населени места. На турнира участие взеха отбори от цялата община, от Благоевград и от София, които обединени прибавиха към сметката на Гого 4200 лв. Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов също взе своето участие като се включи в отбора на кв. Ораново.

Първи на терена се изправиха отборите: Дълга махала и Ние сме с теб, а началото на турнира с първи удар даде Гого.

Един от отборите, взели участие дари тениска на Лудогорец за търг, но тъй като Гого я хареса, те решиха да я подарят на него.

За пореден път футболът обедини всички любители на най-масовия спорт в една кауза – за здравето на едно дете. На терена се изиграха десетки футболни срещи, но официален победител няма, защото днес всички играха за обща победа – победата на Гого.

14-годишният Георги Георгиев Попов от гр. Симитли се нуждае от неотложна трансплантация на бъбрек, за която е необходима непосилна за семейството сума, затова, нека се обединим и да подадем ръка на Гого!

БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN: BG51FINV91501017436476

BIC: FINVBGSF

ХРИСТИНА КИРИЛОВА ПОПОВА

The post Събраха 4200 лева за Гого на благотворителния футболен турнир в Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!