BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

След „зрелищната акция“ в Сандански: Кметът Атанас Стоянов благодари за подкрепата и доверието на съгражданите си

След шумно тиражираната акция от вчера със задържането на кмета на Сандански Ат. Стоянов, днес органите на реда го освободиха без обвинения.

Насрещни такива обаче ще има, защото Стоянов е решен да изчисти името си и да разкрие истината за случилото се.

Веднага след като се прибра у дома, Стоянов благодари чрез социалните мрежи на всички,  които му засвидетелстваха подкрепа и доверие.

„Скъпи съграждани и приятели,

Сърдечна благодарност към вас за подкрепата и доверието!

Въпреки опита да бъда дискредитиран, справедливостта и истината възтържествуваха!

Защото справедливостта е и съвест, а съвестта е огледало на същността ни!

С вас съм и заедно продължаваме да работим за града и общината ни!

Защото Сандански и вие го заслужавате!“, написа Атанас Стоянов във Фейсбук.

„Зрелищната акция“  се оказа фиаско, което както определя и самият Стоянов е плод на лошо и непрофесионално съчинен сценарий. Оказа се,  че  Прокуратурата няма никакви доказателства срещу Стоянов.

Полицията не открила никакви доказателства,  че е участвал в схема за купуване на гласове,  въпреки че  са разпитани около 35 лица, които били в списъците, намерени в колата на Стоянов. Множество от лицата се оказва,  че дори не са в страната.

Още при задържането вчера,  имаше множество въпроси,  които нямат логичен отговор,  като например това, защо кмет би тръгнал сам, с личния си автомобил в края на изборния ден, да купува гласове. Другото,  в което липсва здрава логика е, че социологията ясно показваше, че ВМРО( партията, чийто кмет е Стоянов) бе с много нисък процент и без шанс за преминаване на четири процентната бариера,  което напълно обезсмисля купуване на гласове за партията.

Стоянов се ползва с широко доверие и одобрение в Сандански,  което вероятно не се харесва на политическите му опоненти, но опитът за дискредитация срещу него премина всички граници и предизвика възмущение.

Предстои да разберем, как ще се развие ситуацията и какви стъпки ще предприеме Атанас Стоянов.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!