BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Евродепутатите от левицата с подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова, призоваха за мобилизация в неделя

Евродепутатите от БСП Сергей Станишев, Петър Витанов, Иво Христов, Елена Йончева и Цветелина Пенкова декларираха пълна подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова, които в неделя се изправят на балотаж в президентските избори. Социалистите призоваха не само своите симпатизанти, но и всички демократично мислещи българи за мобилизация и участие във вота.

„Ние, българските депутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, призоваваме всички съпартийци и симпатизанти на левицата, всички български демократи, да подкрепим на втория тур на президентските избори нашите кандидати: Румен Радев и Илияна Йотова.

В този труден момент на обществени промени, на икономически изпитания и преструктуриране на политическото пространство, България има нужда от президент с доказани принципи и чувство за дълг. От обединител с кауза.

В неделя, 21 ноември, нека докажем, че с ярко лидерство и ясни ценности можем да побеждаваме!“, се казва в декларацията на българските социалисти в Брюксел.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!