BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията арестува Ангел Жабата за жестокото убийство в ромската махала в Разлог

Полицията арестува касапинът Ангел Жабата за жестокото убийство в Ромската махала на Разлог

47-год. Румен Сотиров е бил убит в Разлог, а 36-год. му брат Валентин Сотиров е с порезна рана на шията бере душа в болница.

Инцидентът е станал около 23:00 часа на 29.05.2023 г. на тел.112 е получен сигнал, че в ж.к “ Изток“ в гр. Разлог лежи мъж в безпомощно състояние. От пристигналите незабавно на място полицейски служители е установено, че около 22:55 часа на същата дата е възникнал скандал между двама мъже на 36 и 47 години от гр. Разлог и 41-годишен мъж от града, като с остър предмет 41-годишният е нанесъл прободна рана в областта на шията на 36- годишния мъж, който е настанен за лечение в МБАЛ -Разлог и прободна рана в областта на шията на 47-годишния мъж, който е починал. След проведени незабавни издирватвлни мероприятия извършителят на деянието е задържан.

Полицията залови убиецът заедно с трима негови авери от село Баня и гр. Банско, които му помагали да се укрие.

Тялото на загиналия е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар в МБАЛ Благоевград.

За случая е уведомена ОП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!