BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петричанката Анита Коцелова става зам.-кмет на Благоевград

Анита Коцелова става зам.-кмет на Община Благоевград с ресор „Икономическо развитие и проблеми на собствеността“, съобщи преди минути на брифинг кметът Илко Стоянов.

Градоначалникът уточни, че тя ще бъде с ресор „Икономическо развитие и проблеми със собствеността“. Стоянов подчерта, че тъй като в последния месец от мандата му, предвид началото на предизборната кампания, ще трябва да излезе в отпуск, затова е необходимо да има достатъчно заместник – кметове, които да гарантират безпроблемно функциониране на общината.

Припомняме, че 32-годишната Анита Коцелова беше заместник – областен управител на Благоевград от квотата на „Има такъв народ“. Родена е на 20 декември 1990 година. Родом е от град Петрич. В 46-то и 47-то Народно събрание бе народен представител.

Коцелова е завършила Технически университет – София, специалност ,,Публична администрация”, магистър е по специалност ,,Стопанско управление – управление на маркетинга”.

Магистър в Медицински университет – София, специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт”.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!