BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

( ИЗДИРВА СЕ )Николина Кръстева Нусторова от село Годлево

Николина Кръстева Нусторова на 52 години, жител на село Годлево, община Разлог, с начална форма на деменция.
Лицето е в неизвестност от 27 юни (вторник) вечерта, като това е първият път, в който Нусторова е в неизвестност повече от 24 часа.

В часа на своето изчезване Николина Нусторова е била облечена с тъмни дрехи (блуза с дълъг ръкав и спортно долнище) и гуменки (тип кроксове).
Издирването на Николина Нусторова започва още същата вечер до 3:00 часа през нощта от страна на нейното семейство, което прави обход на всички пътища, по които и друг път е бягала. От 28. юни започва акция по издирване на лицето, със специализирана техника, от страна на РУ МВР – Разлог, РСПБЗН – Разлог, Община Разлог, Кметство село Годлево, планинските спасители и техните кучета от Планинските спасителни служби от Разлог, Банско и Гоце Делчев, Държавно горско стопанство „Разлог”, доброволци, като са мобилизирани и всички Кметства от община Разлог.
От днес сутринта институциите започнаха и съвместна проверка на водоемите и водните обекти в района на село Годлево и съседните населени места, както и своевременен обход на изоставени сгради, съоръжения и обекти в общината. До няколко часа се очаква и пристигането на дрон с термокамера.
До момента са претърсени всички пътища около Годлево, посока съседни населени места, като старият път от село Годлево до родното село на Нусторова – село Добърско е обходен 5 пъти. Претърсени са също: старата къща, в която е живяла Николина Нусторова, гробищни паркове, всички обекти, където лицето би могло да отиде.

Акцията по издирването на Николина Нусторова продължава, а всички институции призовават хората, които разпознаят жената и могат да дадат информация за местонахождението й, да позвънят незабавно на тел.112 или на кмета на село Годлево +359 88 795 30 21.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!