BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парфюми и козметика, в които ще се влюбите

Парфюмерийните къщи и производителите на козметика непрекъснато се опитват да обогатяват своите колекции. Някои от тези продукти са станали изключително популярни заради отличните си ефекти или заради прекрасния си аромат. В случай че търсите такъв продукт с отлични отзиви от наши клиенти, които твърдят, че не биха гo заменили с друг – тази статия е за вас. Ще ви запознаем с някои от най-любимите парфюми и козметика на потребителите, които можете да откриете в Parfimo.bg и да се изкушите да ги изпробвате още сега!

В тази класация сме се опитали да подберем най-харесваните дамски парфюми от потребителите както и най-търсените козметични продукти за цялостна грижа за коса и тяло. Разбира се не сме забравили и мъжете като за тях сме подбрали някои от най-харесваните мъжки парфюми, с които ще прелъстяват женските сърца с огромна лекота.

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum

Ще започнем с веселия, изключително летен и буквално вълшебен дамски парфюм Marc Jacobs Perfect. Това е парфюмна вода за жени, която умело съчетава зелени, плодови, дървесни, бадемови и флорални акорди. Ароматът се отваря с начални нотки на ревен и жълт нарцис, в средата се усеща бадемово мляко, а финалът съдържа топли акорди от кедър и кашмеран. Нанесете Marc Jacobs Perfect върху шията и китките си, облечете любимата си лятна рокля и се почувствайте буквално „perfect“, което означава съвършени.

Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne

На мъжете бихме предложили невероятно секси и съблазнителен одеколон от луксозната американска марка Abercrombie & Fitch, която владее женските сърца от 1892 г. насам със своите висококачествени и прелъстителни мъжки аромати, които предлага. Лимон, кардамон, портокал и морски нотки доминират в началото на аромата и създават освежаващо и зареждащо усещане на целия ароматен микс. Във флоралната му сърцевина ще ви изненада ефектната комбинация от градински чай, момина сълза, жасмин, роза и розмарин. Елегантната и топла основа съдържа екстракт на бразилска роза, ветивер, дъбов мъх и мускус. Ако не сте пробвали Fierce, не губете време и го добавете в кошницата си, и се пригответе за „дъжд“ от комплименти.

За дамите, които обичат висококачествената козметика и желаят да се доверят на мнението на потребителите, прочетете и се вдъхновете от следващите редове:

Gabriella Salvete Panoramico Castor

Ако попитате някоя жена кой е любимият ѝ козметичен продукт, спиралата със сигурност ще е в Топ 3. Подхранващата спирала за удължаване на мигли Panoramico Castor на Gabriella Salvete придава на миглите ви максимална дължина и подхранване с едно движение. Според отзивите на дамите, тази спирала се е превърнала в любима поради факта, че е обогатена с рициново масло, което хидратира и регенерира миглите, богато е на витамин Е и осигурява дълбока грижа за всяка мигла. Друга причина, поради която, когато изпробвате спиралата Panoramico Castor е нейната веган формула. Така, че не чакайте повече, а поръчайте преди останалите и се погрижете за своя външен вид по възможно най-добрия начин. Цените на марката са много добри, така че можете да опитате и останалите спирали от серията с масло от авокадо и масло от жожоба.

Olaplex Hair Perfector No. 3

За тези, които имат увредена коса вследствие на многократно боядисване, продължително излагане на слънце или използване на сешоари и преси, предлагаме да инвестират в иновативната терапия за регенерация на коса Olaplex, която направи страхотен бум в Америка и се радва на огромно търсене.  Perfector No. 3. прониква в дълбочина, хидратира и регенерира влакната на косъма, удължава трайността на боята без допълнително увреждане и оставя косата еластична и здрава. Използвайте веднъж седмично преди измиване с шампоан, за да възстановите естествения блясък на прическата си. Разгледайте марката Olaplex на уебсайта Parfimo.bg, изберете Hair Perfector No. 3 и се насладете отново на красива и сияйна коса.

Ако не ви се рискува да избирате парфюм или козметичен продукт „на сляпо“ или просто се затруднявате в избора си, можете спокойно да се доверите на потребителите и да заложите на техния избор. Независимо дали ще направите своя избор сами или с помоща на клиентските мнения, най-важното е избрания продукт да ви харесва, да е правилно подбран според вашите нужди и изисквания и не на последно място да ви зарежда с добро насторение и положителни емоции при всяка негова употреба.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!