BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Разлог извършва частично асфалтиране на пътя към местността “Бетоловото”

Община Разлог извършва частично асфалтиране на пътя към местността “Бетоловото”, както и обработка на зелени площи, и кастрене на дървета и храсти, с цел предоставяне на достъпна среда до тротоарните пространства и велоалеите в района.

Тази сутрин участъкът бе обходен от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, който извърши оглед на дейностите и поясни следното:

“Въпреки подадените жалби, от страна на политически обвързани лица, относно изпълнението на ремонтни дейности по подобряване подземната и наземна инфраструктура, Община Разлог продължава плановите дейности, част от инициативата за предоставяне на “Безопасна и здрава среда”. Заявявам, че няма да преустановим дейности по ремонт на пътната мрежа и подобряване качеството на питейната вода, заради сигналите до различни институции и изказването на мнение в социалните мрежи от съответните лица, а ще продължим да работим, в полза на обществото, подобрявайки условията за живот!“, заяви инж. Гърменов.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!