BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Костадин Паскалев: Гласувайте за Любен Милев, той е отговорен професионалист с чувство за справедливост!

Бившият кмет на Благоевград – Костадин Паскалев, призова благоевградчани да гласуват на предстоящите парламентарни избори за кандидат-депутата от „БСП за България” – Любен Милев.

„Познавам Любо Милев повече от 30 години. И като полицай, и като комисар, и като директор на дирекция в община Благоевград, и като юрисконсулт в частна фирма, и като председател на БСП Благоевград, и като зам.-кмет на общината. Смятам, че ако трябва да определим Любо Милев с една дума, то това е отговорност във всяко едно отношение. Изключителен професионалист с уникално чувство за справедливост и нещо, което малко хора знаят, с невероятна емоционалност. Това е човек, който е морален и почтен!”, твърди Паскалев. Той е убеден, че хора като Любен Милев са необходими, за да може България да тръгне по друг път. Път, свободен от корупция, който гарантира максимално ефективно използване на финансовите, човешките и природните ресурси на България, за да се постигне друго ниво на развитие в интерес на хората.

Костадин Паскалев смята, че професионалният път на Любен Милев му позволява перфектно да познава всички проблеми на Благоевградска област и, разбира се, тези на община Благоевград. А гражданите имат нужда от хора, които ще гарантират връзката между централната, законодателната и изпълнителната власт с местните власти, за да гарантират интересите на хората такива, каквито са.

„Считам, че това, което представлява слоганът на БСП – „С грижа за хората“, в максимална степен отговаря на чувствителността на Любо. Мисля, че ако гласувате с номер 4 в интегралната бюлетина и със 106 за преференция, вие ще получите един отговорен, морален и почтен народен представител, нещо, което рядко се случва в настоящето на България. Гласувайте за Любо Милев! Подкрепете БСП, за да имаме своите реални представители в законодателната власт. НЕ НА СТРАХА ! С ГРИЖА ЗА ХОРАТА ! ПОБЕДА С № 4 И ПРЕФЕРЕНЦИЯ 106 !”, призовава Костадин Паскалев, дългогодишен кмет на Благоевград (1995-2001 г., 2007-2011 г.) и бивш министър на регионалното развитие и благоустройство на Република България (2001-2002 г.).

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!