BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кой плод подхожда на зодията ти ?

Fruit background

Несравнимо с нищо друго е усещането, когато отхапваш от сочен плод и в устата ти избухва експлозия от вкус и сокове. Особено през горещото лято, плодовете утоляват жажда, която дори не подозирате, че изпитвате и задоволяват един особен глад за нещо леко, но засищащо.

Родени от майката природа плодове пленяват ума, тялото и душата на човек, с предимствата, характерни за всеки един от тях. Всеки плод си има собствен дух и човешките зодиакални знаци могат да ни помогнат да го разберем.

С хиляди години митологична символика, която може да бъде проследена при всеки плод, оказва се, че плодовете носят дълбок смисъл. Ако се интересувате от астрология и вярвате в общите черти при представителите на един зодиакален знак, ще ви бъде интересно да свържете знака си с плод.

Това може да донесе още един нюанс към опознаването на зодията ви и на вас самите. А какъв по-добър начин да се почувствате комфортно в кожата си, от това да се отдадете на вашия плод и да почувствате как неговата сила се слива с вашата.

Дори и да не сте толкова запалени по астрологията, няма как да отречете, че тази информация би могла, ако не друго, то поне да ви накара да опитате нов плод или просто да обърнете внимание на някой пренебрегван до сега. А няма спор, че плодовете са вкусни и особено полезни, пълни с така необходимите на всеки витамини.

Овен – ананас

Вие сте смели и приключенски настроени. Ананасът стои смело и гордо изправен. Той отказва да бъде игнориран. Истински лидер.

Телец – грозде

Гроздето е най-надеждният плод. То е отлично за похапване в движение и за късна спокойна закуска. Такива са и представителите на зодия Телец надеждни и спокойни.

Близнаци – диня

Най-веселият зодиакален знак получава най-веселия плод, свързан с лято, летни забавления и емоции. Динята е парти плодът.

Рак – грейпфрут

Това е мистериозният братовчед на портокала. Понякога грейпфрутите са сладки, а понякога – горчиви. Не ви ли напомня на представителите на зодия Рак?

Лъв – банан

Като лидер имате нужда от плод, който не е като останалите, а е ярко индивидуален. Бананът е иконичен плод, Лъвовете – също.

Дева – ягода

Девата е любвеобилна и състрадателна, няма по-подходящ плод за нея от ягодата. Сладка и любима съставка за торти и сладкиши, тя е родена да обгрижва и да дарява щастие и любов. Също като девите.

Везни – портокал

Везните са хора, които не обчат драмата и в портокала няма нищо драматично. Плод, който помага (с много витамин С) и ни кара да се чувстваме комфортно, особено в студена зимна вечер. Точно, както везните.

Скорпион – череши

Скорпионите са страстни, а черешите са страстен плод. Леко мистериозни, но и малко агресивни (все пак имат костилки), точно определение на един Скорпион.

Стрелец – ябълка

Стрелецът има добър вкус за нещата и обича класиката. Няма по-класически плод от ябълката.

Козирог – малини

Малините имат много силен вкус в доста мъничко плодче. В Козирозите също се крие голяма сила, макар и понякога в крехка обвивка.

Водолей – нар

Водолеите обичат да са различни. Нарът е различен, най-оригиналният сред плодовете.

Риби – манго

Рибите обичат да мислят и действат извън установените рамки, ето защо им трябва и един не толкова традиционен плод, а такъв, който е поне екзотичен. Като мангото.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!