BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Километрични опашки на ГКПП “Кулата”

БГНЕС, архив

3 километра е опашката от чакащи автомобили в съботния ден на ГКПП Кулата на изход от България за Гърция, предаде БГНЕС. Трафикът по автомагистрала “Струма”, водеща към южната ни съседка е интензивен. По-засилен става в Кресненското дефиле.

Много българи използват уикендите за кратка почивка по гръцките плажове в района на Драма, Кавала, Аспровалта и редица популярни сред нашенците градчета и села в Северна Гърция и на полуостров Халкидики.

На всички пунктове за изход от страната трафикът днес е натоварен. Трафикът е интензивен на изход за леки автомобили на границата с Република Сърбия на ГКПП Калотина, на границата с Република Турция на ГКПП Капитан Андреево, ГКПП Лесово и ГКПП Малко Търново.

От полицията и граничните служби информират, че нормално се преминава на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония и с Румъния.

The post Километрични опашки на ГКПП “Кулата” appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!