BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За първи път в Благоевград! ,,АВТОКИНО“ и ,,Лятно кино на открито“ от 12 до 20 юни

 

За първи път в Благоевград!

,,АВТОКИНО“ и ,,Лятно кино на открито“ от 12. до 20. юни!

Топлите летни вечери предразполагат за повече време навън. Инициативите ,,Автокино“ и ,,Лятното кино на открито“ дават страхотна възможност личното време да бъде изкарано приятно, забавно и пълноценно. В продължение на 9 дни благоевградчани ще могат да се насладят и да гледат най-известните български филми. Затова препоръчваме на хората да идват по-рано и да заемат местата си пред екрана навреме. Входът за прожекциите е абсолютно безплатен, от Вас се иска само да си носите нещо за сядане и добро настроение, за да се насладите на неповторимо лятно кино изживяване под звездите на Благоевград!

Програмата на ,,Автокино“ започва от 21.00 ч. на 12 и 13 юни на паркинга на магазин „Кауфланд“. Филмите, които ще бъдат излъчени, са „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Специално участие ще вземе известният актьор Александър Сано, който ще сподели интересни случки и спомени по време на снимките. Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите на паркинга на Кауфланд, е с размери 5 м х 10 м, монтиран на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.

Спонсори на събитието ,,Автокино в Благоевград“ и съответните 2 филма /12. – 13. юни/ са: Българска компания за аудиокниги и резюмета „Чети с уши“, водещата компания за коли под наем в България „Top Rent A Car“, застрахователна компания „Лев Инс“, „ВЕЙП ПРО“ и „Загорка“ АД.

Следващата седмица продължава с ,,Лятно кино на открито“. В рамките на седем вечери, от 14. до 20. юни, включително, ще бъдат излъчвани едни от най-гледаните български филми. Кинофестивалът ще обхваща центъра и периферията на Благоевград – кв. „Вароша“, кв. „Еленово“, IV микрорайон кв. „Освобождение“ – спортната площадка на ул. ,,Шар планина“, кв. „Грамада“, ж.к. „Запад“, кв. „Струмско“ и пл. „Македония“. ,,Лятното кино на открито“ е с начален час 21.00 ч. Всяка вечер различни известни актьори и режисьори, като Башар Рахал, Мариан Вълев, Саня Борисова, Пламен Манасиев, Стефан Командарев, Станислав Дончев, Георги Костов, ще организират кратки анонси, разговор с публика, споделяне на интересни истории преди прожекцията на филма.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!