BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Затруднено движение по автомагистрала „Струма“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Напрежение и затруднения на моста при село Дяково при пренасоването на движението по АМ „Струма“ в едното платно към Дупница и Кулата, съобщи БНР.  От 14 часа вчера движението на леките коли се осъществява в две ленти в посока Кулата и в една – към София. Така ще е до 10 часа  в неделя.

Пренасочването на движението е на десетина километра преди виадукта на моста при село Дяково и там шофьорите се объркват, въпреки многото указателни табели и знаци.

Работник по аутобана разказа за станала тежка катастрофа днес:

„КИА ли беше, тъмна, софийска. Човекът е в болницата в Дупница. Колегата, който го смених, той е помагал да го вадят. Много смачкана кола. Мантинелата е влезла в колата. Може би не е бил много внимателен със знаците. Не мога да коментирам. Да е заспал, не е възможно“.

Според съдържателка на кафене под виадукта „има много напрежение, колите се движат много бавно, лазят от сутринта. Снощи е имало катастрофа горе на моста. Доколкото разбрах, една девойка е ударила спирачки и се е въртяла на мантинелите“.

От Областната дирекция на полицията и КАТ уверяват, че е създадена перфектна организация на движението по магистралата при виадукта с пожара край Дупница.

Снимка: БГНЕС

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!