BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гюров: Днес мафията ще си преброи гласовете в залата

В емоционално слово от трибуната лидерът на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров заяви, че гласуването за оставката на председателя на парламента ще тест, в който „мафията ще си преброи гласовете в залата“. Думите му бяха посрещнати с дюдюкане от редиците на ДПС и „Има такъв народ“.

 

Той заяви, че Никола Минчев се е доказал като брилянтен юрист и пазител на политическия морал и допълни, че депутати от всички групи са признавали в кулоарите, че въпреки липсата на опит, той бързо се е превърнал в един от най-добрите председатели на Народното събрание.

 

Гюров атакува остро лидера на „Има такъв народ“ Станислав Трифонов, макар да не го спомена по име нито веднъж. Заяви, че вчерашното искане за изслушване на външния министър за Северна Македония е било инсценировка: „Всички знаеха, че няма документи или обещания, че всичко това беше измислица на човека от диванчето, който беше готов да продаде националния интерес срещу падане на визите за САЩ“.

Лидерът на най-голямата парламентарна група многократно призова депутатите да подкрепят Минчев и битката на „Продължаваме промяната“ срещу мафията. „Можете да не видите вождовете си, но ще гледате всеки ден семействата си“, обърна се към колегите си той.

 

 

 

 

 

 

Източник: Дневник

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!