BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Венцислав Кавазов: БЗНС – Благоевград не подкрепя Андон Тодоров за кмет на община Благоевград!

БЗНС – Благоевград НЕ подкрепя Андон Тодоров за кмет на община Благоевград, написа в личния си профил във „Фейсбук“ председателят на партията Венцислав Кавазов.

Позиция на БЗНС – Благоевград 

Позиция на Български Земеделски Народен Съюз в Благоевград по-повод внушения в публичното пространство, че партия БЗНС подкрепя Андон Тодоров за кмет на областния град.

„Вчера 20-ти май 2021 година бяхме свидетели на опит за заблуждаване и манипулиране общественото мнение на жителите на община Благоевград от страна на г-н Андон Тодоров. На събрание на актива на политическа партия ГЕРБ господин Андон Тодоров заяви своята кандидатура за кмет на община Благоевград, като посочи, че е издигнат от инициативен комитет, подкрепен от политическа партия ГЕРБ, от политическа партия ВМРО и “земеделците”!!!

Като председател на структурата на Български Земеделски Народен Съюз съм длъжен да изясня случая и да разсея опитите за заблуждаване на нашите членове и симпатизанти, както и гражданите на Областния център. Към този момент ръководството на политическа партия Български Земеделски Народен Съюз не е водило каквито и да било разговори с господин Андон Тодоров, за затова да бъде подкрепен от БЗНС, като политическа партия за предстоящите частични местни избори в общината. Заявявам че по-никакъв начин не сме давали повод за тълкуване на такава подкрепа от наша страна. Намираме опит за манипулиране на общественото мнение в благоевградската общественост.

Заявявам, че имаше вероятност да подкрепим ПП ГЕРБ, но само и единствено с чиста партийна кандидатура, на личност доказала своя професионализъм и качества на управленчески опит, като по никакъв начин няма да влезем в безпринципна подкрепа на когото и да било в ущърб на жителите на община Благоевград!

В този ред на мисли заявяваме, че самия опит за манипулиране на общественото мнение ни дава огромно основание да заявим, че господин Андон Тодоров не е личността, която може да представлява достойно община Благоевград“.

С уважение: Венцислав Кавазов,

председател на БЗНС – Благоевград

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!