BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Oтложиха акцията за почистване на Ловния дом в Благоевград заради лошото време

Заради дъжда днешната акция за почистване на парк „Ловен дом“ в Благоевград беше отложена. В нея трябваше да се включат доброволци от сдружение „Активно Българско Общество” от България, Грузия, Украйна и Азербайджан.

Акцията ще се осъществи до края на месеца, в някой от следващите уикенди, за да могат да се включат и повече желаещи от Благоевград, каза за Радио Благоевград Кирил Спасов, съучредител на Сдружението.

Кирил Спасов уточни, че младежите доброволци, които трябваше днес да участват в почистването на Ловния дом, са тук за 6 месеца, така че ще могат да се включат отново в акцията.

Той заяви, че се надява в следващите няколко седмици, в момента, в който падне карантината заради коронавируса, да дойдат още младежи от цяла Европа, така че в екипа следващия път да има нови членове.

The post Oтложиха акцията за почистване на Ловния дом в Благоевград заради лошото време

appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!