BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Футбол у нас ще има най-рано на 5 юни

Футбол у нас ще има най-рано на 5 юни Тази дата ще е първата възможна, на която евентуално да се възобновят мачовете в елита. При такъв вариант пандемията от коронавируса трябва да бъде овладяна до 13 май и да бъде прекратено обявеното извънредно положение, пише “Тема: Спорт”.

Ако всичко дотогава е наред, още на следващия ден тимовете ще подновят тренировки. Те ще имат на разположение 20 дни за кратка подготовка – до 4 юни включително. А ден по-късно ще стартират и официалните двубои.

Според плановете, до края на юли трябва да бъде доиграно цялото първенство – двата кръга от редовния сезон и плейофите, както и полуфиналите и финалът за Купата на България.

Утре Изпълнителното бюро на БФС ще проведе заседание, на което ще разгледа предложенията на работната група как и кога да бъдат подновени първенствата. Това ще се случи на среща, която започва в 13.00 часа.

The post Футбол у нас ще има най-рано на 5 юни appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!