BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Уволняват четирима полицейски служители, участвали в купонa на Попина лъка

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка във връзка с получени данни за нарушаване на противоепидемичните мерки и заповедта на министъра на здравеопазването в местността Попина лъка, общ. Сандански.

При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е предвидено налагането на най-тежкото дисциплинарно наказание – уволнение.

Съобразно разпоредбите на Закона за МВР и подзаконовата нормативна база, със заповеди на ръководителя по чл.37 е разпоредено провеждането на дисциплинарни производства по чл.207 от ЗМВР срещу четиримата служители. В хода на дисциплинарните производства ще бъдат събрани всички необходими доказателства за установяването и ще бъдат извършени всички процедурни действия по доказване на дисциплинарното нарушение, за което е предвидено налагането на дисциплинарно наказание уволнение.

От РЗИ-Благоевград са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки.

The post Уволняват четирима полицейски служители, участвали в купонa на Попина лъка appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!