BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съпътстваща програма на „Пирин Фолк“ 2019

Интересна съпътстваща програма са подготвили организаторите от Фен Фолк ТВ и Община Сандански в рамките на престижния фестивал „Пирин Фолк“ 2019.

На 1 септември от 11,00 ч. на пл. „Ген. Тодоров“ любителите на македонската песен ще могат да се насладят на промоцията на дебютния албум на талантливия Дует „Пирин“. Румен и Радостина ще представят на живо композициите от диска, носещ името „Ай, да ми запееш, Македонийо“.

Гости на промоцията в неделния ден ще бъдат и други участници на тазгодишното издание на „Пирин Фолк“. На кръшни хора с песните си ще подканят Дафина Димитрова, Трио „Звън“, Галя Асенова, Валентин Велчев, Павле Витанов и победителят от Детски Пирин Фолк 2019.

Заповядайте на 1 септември от 11, 00 ч. на пл. „Ген. Тодоров“ /градинката пред Районния съд/ в гр. Сандански на веселие с македонската песен и любими изпълнители. Вход свободен!

The post Съпътстваща програма на „Пирин Фолк“ 2019 appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!