BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съдят мъж, нарязал гумите на 14 съседски автомобила в Благоевград

Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Г.Г. за извършено от него престъпление.

През нощта на 08.09.2018 г. обвиняемият Г. се намирал в жилището си в гр. Благоевград. Мъжът бил в състояние на емоционално напрежение, предизвикано от междусъседски спор, случил се няколко часа по-рано. Причината за него била игра на деца, които дразнели неговото куче. На свой ред, това станало повод той да излезе на улицата и да отмъсти на съседите си, като унищожи и повреди гуми на ползваните от тях автомобили.

Обвиняемият излязъл навън и се насочил към района на ул. „Кръстьо Асенов“ и ул. „Иван Михайлов“, където били паркирани автомобилите на съседите му. С носен от него нож Г. направил прорези на автомобилните гуми, като по този начин унищожил и повредил 14 от тях. Общата стойност на предмета на престъплението възлиза на 1798 лева.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемия Г.Г. да продължи в съда.

The post Съдят мъж, нарязал гумите на 14 съседски автомобила в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!