BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

След акция на МВР: Арестуваха младежи с наркотици в Санданско


Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на РУ-Сандански.

В хода на извършена, около 23:00 часа на 04.01.2021 г. в с. Микрево, общ. Струмяни, проверка на необитаема постройка и намиращите се на място двама младежи, единият от които на 20 години от селото и 22 годишен от с. Крупник, от полицейските служители е намерена и иззета около 1 грам тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В ранните часове на 05.01.2021 г. в с. Илинденци е проверена къща, обитавана от 24-годишен от селото, като в едно от помещенията в къщата е открита найлонова чантичка, съдържаща около 182 грама зелена, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

24-годишният мъж е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

The post След акция на МВР: Арестуваха младежи с наркотици в Санданско appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!