BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Силният отбор на ВМРО: Ще работим за добруването на всички жители на Благоевград

72260201_123959479003925_8873852481684111360_n

Готови сме да поемем отговорност за развитието на Благоевград и добруването на всички наши съграждани. Даваме дума да работим с всички сили нашият общ дом да стане по-добро място за живот – за достойни старини на нашите родители, за уютен живот на младите семейства, за успешна реализация на амбициозните и умните. Това обещание даде силният отбор от кандидати за общински съветници на ВМРО-БНД в областния център.

Отборът, воден от кандидат-кмета Иван Ризов, е категоричен, че са необходими смели стъпки за възраждането на Благоевград. Почтеност във всяка една сфера на работа на новия кмет и бъдещия общински съвет е основният ключ към успеха, убедени са кандидатите за местен парламент от ВМРО. Прозрачността и отчетността на управлението пък ще привлече доверието на инвеститорите към общината.

Никаква неравнопоставеност и привилегии при обществените поръчки. Адекватни икономически условия за привличане на бизнес партньори. Бързи административни услуги за всеки работодател. Облекчени данъци и такси за всяко бизнес начинание и изкореняване на практиката „работим само с наши фирми“ – това са другите обещания на съветниците и Иван Ризов.

Кандидатите за общински съвет от ВМРО са категорични, че местната власт трябва да си партнира тясно с местни граждански организации, които ще бъдат най-адекватният коректив на работата на общинската администрация.

„Време е да поканим гражданските организации, които се представляват от свободните граждани, а не от партийните активисти. Няма да толерираме обществени съвети и сдружения, съставени на партиен принцип и имащи политическа окраска. Смятаме, че е време бъдещият общински съвет да работи активно с гражданските организации от местната общност, които могат да бъдат полезни с идеи и решения за развитие на нашия общ дом”, категорични са кандидатите за общински съветници на ВМРО.

Чистият въздух, зелената околна среда и утвърждаването на Благоевград като образователен и културен център са останалите пироритети, залегнали в управленската програма на ВМРО.

С такъв отбор имаме шанса да преминем първи финалната лента и постигнем отлични резултати в изборите на 27 октомври, убеден е председателят на общинската партийна организация на ВМРО в Благоевград – Станимир Радулов, който е втори в листата. След него е Теодора Мичева, наследница на стар горноджумайски род, дал жертви в освободителни борби на Македония, обичаният здравен работник Мария Гошев, Мирчо Стойчев, командир на най-големия полк в Българската армия, и други уважавани и достойни благоевградчани.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!