BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сигнал за незаконно ваксиниране срещу COVID-19 в община Сандански

Републиканци за България сигнализират за незаконно ваксиниране срещу COVID-19 в община Сандански. Общински съветници от община Сандански вече са сред първите ваксинирани, което е в пряко нарушение с предписанията и изискванията на Националния оперативен щаб.

Сред ваксинираните е председателят на Общинския съвет Николай Шаламандов от ВМРО, а по непотвърдена информация към този момент, кметът на Сандански Атанас Стоянов е сред ваксинираните.

Тече организация по съставяне на списъци с представители на партиите, които да бъдат ваксинирани, сред които вече има такива от ВМРО и ГЕРБ, както и да бъдат включени кметовете на селата намиращи се на територията на община Сандански. Дали съставянето на списъсъци е за Фаза III oт вакцинацията или е част от поредно нарушение – не е ясно.

The post Сигнал за незаконно ваксиниране срещу COVID-19 в община Сандански appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!