BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пускат движението по пътя за Рилския манастир

От 9.00 часа на 2 април ще бъде възстановено еднопосочното движение по пътя за Рилския манастир, съобщиха за БТА от Областното пътно управление в Кюстендил. В района на срутището при 27 км на пътя с. Пастра – Рилски манастир бяха извършени укрепителни и обезопасителни работи.

Движението ще се регулира от светофарна уредба. Продължава и работата по цялостния ремонт на участъка. Комисия се очаква да приеме ремонтираната отсечка от пътя утре в 8.30 часа.

До днес движението по третокласния път III-107 Пастра – Рилски манастир, в участъка от 19 до 31 км, беше ограничено. Пропускаха се само моторни превозни средства със специален режим на движение – автомобилите на Спешна медицинска помощ, на МВР, на Пожарна безопасност и защита на населението и на аварийни екипи за поддържане и отстраняване на аварии. В светлата част на денонощието – от 6.00 часа до 18.00 часа, се допускаше преминаването и на превозни средства, обслужващи Светата Рилска обител, както и на автомобили на собственици на търговски обекти в участъка и на постоянно живеещи в населеното място Рилски манастир.

The post Пускат движението по пътя за Рилския манастир appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!