BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Противоепидемичните мерки в Банско се спазват, установи проверка на РЗИ Благоевград

Инспекция на РЗИ Благоевград, проведена днес на територията на ски център Банско, установи за  че се спазват всички противоепидемични мерки.Навсякъде са поставени дезинфектанти на ръце, на няколко места има монтирани уреди за измерване на телесната температура.

Кабините и лифтовите станции се пръскат по няколко пъти на ден със специални препарати. На много места са монтирани табели с правила за безопасност, а екипът на Юлен дава инструкции за спазването им и следи да няма струпвания на хора в закрити помещения, каквито са напр. лифтовите станции.

Представителите на здравните власти инспектираха станциите на кабинковия лифт и съоръженията и помещенията в ски зоната. Проверката на РЗИ приключи около 15 часа и не установи никакви нарушения на мерките. Хората спазваха дистанция и носиха маски в закритите помещения и в кабините и според здравните инспектори няма повод за притеснение.

The post Противоепидемичните мерки в Банско се спазват, установи проверка на РЗИ Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!