BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Протестиращи издирваха Делян Пеевски в Пазарджик

Протестиращи извършиха в Пазарджик символично издирване на бизнесмена и депутат от ДПС Делян Певски, предаде БНР. Градът не е избран случайно, тъй като именно това е районът, от който Пеевски е избран за депутат в 44-ото Народно събрание. Очаквано, издирването завърши без резултат.

Протестиращите са от движение „Заедно“, водени от ген. Димитър Шивиков. По-рано през деня те блокираха автомагистрала „Тракия“ с няколко автомобила, които шофираха с около 50 км/ч. По обяд автошествието премина през централните пазарджишки улици и остана 20-ина минути пред сградата на общината като призова Пазарджик да се включи в протестите с искане за оставка на премиера и главния прокурор. Движението в центъра бе блокирано и се нормализира, след като шествието се отправи обратно към София. Протестиращите казват, че няма да блокират движението по аутобана по обратния път.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!