BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Променят датата и часа на протестите в Благоевград

От тази събота, 31 октомври, променяме датата и часа на протестите в Благоевград. Вместо в понеделник и в четвъртък, както бяха досега, те вече ще се провеждат само в събота от 12 ч., пред зала 22 септември“ съобщи Калоян Ханджийски, един от организаторите на недоволството, цитиран от БНР.

„Хората са на работа, по-рано се стъмва, става по-студено и е неудобно за всички, които ни подкрепят, затова се наложи тази промяна. Продължаваме, докато правителството не подаде оставка, заедно с главния прокурор“ – уточни протестиращият.

На въпрос на  дали протестиращите ще подкрепят протеста на полицаите в четвъртък, Калоян Ханджийски отговори, че са солидарни с техния протест и ще го подкрепят.

Той уточни, че до ден – два ще стане ясно, дали насроченото за 29 октомври отложено дело на Районен съд – Благоевград срещу тримата протестиращи, ще се състои, тъй като част от полицаите, които трябва да свидетелстват, са все още под карантина.

The post Променят датата и часа на протестите в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!