BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прокуратурата разследва момичетата, пребили своя съученичка в Южния парк

Снимка: Булфото

Софийската прокуратура разследва момичетата, пребили своя съученичка в Южния парк в София.Досъдебното производство е за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, предаде БГНЕС.

От събраните материали става ясно, че около 18:00 часа на 31 май е възникнал скандал между голяма група от момичета, на възраст между 12 и 16 години, събрали се в Южния парк. Те си разменили обидни реплики и квалификации. При ескалиране на конфликта са нанесени и удари на две от момичетата, като впоследствие едно от тях е потърсило медицинска помощ в „Пирогов“. При прегледа са установени повърхностни рани в областта на устата, като е констатирана липса на други сериозни травми.

Спречкването започнало чрез чат в социалните мрежи. Там бил уреден и боят. Едното момиче е ритано в устата. Побоят е заснет от момче.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!