BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето – 16 ноември

времето

Атмосферното налягане още малко ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.

Днес до обяд в низините, равнините и котловините ще има ниска облачност или мъгла. След обяд ще има подобрение на видимостта и разкъсване на облачността. Над планинските райони ще преобладава слънчево време, с увеличаваща се от запад висока облачност. Ще духа слаб южен, в Дунавската равнина – североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 13° и 18°, по-ниски в районите с целодневна мъгла.

 Над планините ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. В подножията до обяд ще бъде мъгливо. Ще духа слаб южен вятър. Максимална температура на 1200 метра – около 13°, на 2000 метра – около 8° .

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, в сутрешните часове и вечерта с ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток, който до вечерта ще се ориентира от изток. Максимални температури на въздуха 17-19°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: meteo.bg

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!