BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето 16 август

PrognozaBG_0 (2)

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца – слабо ще се понижи.

Днес с умерен и временно силен, предимно северозападен вятър, ще продължи да нахлува хладен въздух. Облачността ще е променлива, по-значителна над източните и южните райони и на места там ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 25° и 30°.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна над Родопите и на места там, главно в следобедните часове, ще превали и прегърми. Ще духа умерен северозападен, по билата временно и силен западен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 13°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в часовете преди обяд и на места ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 25-28°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!