BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията в Симитли на крак заради нови атаки на ало мошеници

Цял ден полицията в Симитли е по сигнали за телефонни измами. Няколко опита за ало измами са направени само в днешния ден. Участък Полиция – Симитли предупреждава населението на общината за пореден път и апелира да не се доверявате на непознати. При схемата измамниците се представят за полицаи, които разследват телефонни измами.

Полицейският участък напомня на жителите да не се доверяват на всякакви телефонни обаждания. Униформените предупреждават за съхраняване и опазване на личното имущество (пари и ценности), защото се получават анонимни телефонни обаждания, като на хората се заявява, че имат нужда от пари за спешна операция, получаване на колети, внасяне на гаранции, печалби от томболи или телевизионни игри, предоставяне на социални помощи и ремонт на жилища, наемане на квартира, наеми на познат, представят се за полицейски служители и други.

При такива обаждания сигнализирайте веднага на телефон 112, напомнят от полицията.

The post Полицията в Симитли на крак заради нови атаки на ало мошеници appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!