BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пирин (Благоевград) ще търси трите точки срещу Литекс

ФК Пирин излиза за победа в мача срещу Литекс днес. Орлетата домакинстват на ловчанлии от 17:00 часа на стадион Христо Ботев. „Има основателна причина Литекс да се напред в класирането и да победи един от основните претенденти за промоция – Септември София през миналата седмица. Енергичен и млад отбор с добри изпълнители, но ние сме способни да ги победим“, заяви мениджърът на орлетата Уорън Фийни.

Двамата нови играчи – Ибрахим Мейти и Франческо Руберто са вече картотекирани в БФС, но ще се изчака и пристигането на трансферните им сертификати, съответно от Англия и Швейцария, преди да се вземе решение дали ще са в групата.

„Имаме двама състезатели с леки травми, за които ще решаваме в последния момент, като добрата новина е, че Алексиев най-вероятно може да попадне в групата за мача“, съобщи още Фийни.

Руслан Иванов отпада поради контузия, чието лечение ще продължи поне още две седмица, а Конър Хендерсън е наказан за един мач.

The post Пирин (Благоевград) ще търси трите точки срещу Литекс appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!