BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От 29 май започва приемът на документи за записване на деца в първи клас в Сандански

Във връзка със Заповед на Министъра на образованието и науката, с която се променя Графикът на дейностите за организацията, провеждането и оценяването на изпитите от националното външно оценяване (НВО) в VII клас през учебната 2019 –2020 година, се налагат промени в Приложение 1 – График на дейностите за прием в първи клас в общинските училища на територията на община Сандански на учебната 2020/2021 година към Системата за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на община Сандански за учебната 2020/2021 година.

Графикът за организация на приема на ученици в първи клас в общинските училища на територията на община Сандански се актуализира за всяка предстояща учебна година. Промени в настоящия график могат да настъпят след заповед на Министъра на образованието и науката за промяна графика на учебното време.

Според новият График подаването на документи от родителите/настойниците за кандидатстване на деца в първи клас в училището ще се извършва в срок от 29 май /петък/ до 5 юни 2020 г.На 8 юни ще бъдат обявени списъците с класираните ученици.

Записването на класираните ученици ще се извършва от 9 до 12 юни 2020 г., от 08:00 до 17:00 ч.
На 12 юни, след 17:00 ч. училищата ще обявят свободните места.

Приемането на заявления за попълване на свободните места ще бъде на 15 юни, след 14:00 ч.
Записването, след второ класиране ще се извършва на 16 юни 2020 г.

The post От 29 май започва приемът на документи за записване на деца в първи клас в Сандански appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!