BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отварят дискотеките, нощните клубове и баровете

Нощните клубове, дискотеките и барове ще отворят врати от 15 юни. Това е поредна стъпка на правителството по пътя на отхлабването на мерките срещу разпространението на коронавируса у нас, съобщава NOVA. От 1 юни ще бъде разрешено на ресторанти, кафенета и сладкарници да работят и в закрити помещения. Ще се спазват същите мерки за работа, които важаха и до момента за градините.

По-рано днес стана ясно, че от 26 май се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.

До края на деня ще бъде издадена и заповед за отваряне на залите за танци при допускане на посетители според квадратурата. Маските и ръкавиците са препоръчителни, но не задължителни.

The post Отварят дискотеките, нощните клубове и баровете appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!