BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Оставиха в ареста горския, пребил бракониер в Дупница

По искане на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура – Кюстендил съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ на К.С., привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление по чл. 325, ал. 1 и по чл. 131, ал. 1 от НК.

Около 16,50 ч. на 06.01.2021 г., пред къща на ул. „Венелин“ в гр. Дупница, обвиняемият нанесъл побой на жителя на града и отправил закана за убийство спрямо него и съпругата му. С юмручни удари по лицето и с ритници по тялото на пострадалия, той му причинил телесна повреда, изразяваща се в контузия на главата и на гръдния кош. С непристойните си действия К.С. грубо нарушил обществения ред и изразил явно неуважение към обществото. Престъпните деяния са били извършени от него при изпълнение на служебните му задължения като горски стражар в Държавното горско стопанство гр. Дупница.

Разследването по случая продължава под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил. Определението на съда относно мярката за неотклонение на обвиняемия може да бъде обжалвано пред въззивната инстанция.

The post Оставиха в ареста горския, пребил бракониер в Дупница appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!