BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови 125 заразени c COVID-19 в Северна Македония за последното денонощие

Нови 125 случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в Северна Македония само за последните 24 часа, предаде МИА.

Отново първи по заболеваемост е град Скопие, където 46 човека са дали положителни проби за вируса. След него се нареждат Куманово с 19, Щип със 17, Тетово с 16, Струга със 7, Гостивар със 6, Велес с трима, Неготино с двама, и по един новозаразен има в Прилеп, Битоля, Кочани и Делчево.

Двама пациенти с вируса са починали през изминалото денонощие – в Прилеп и Струмица – мъж на 73 години, и жена на 67 години.

Излекувани и изписани са общо осем пациенти за изминалото денонощие – четирима от Велес, двама от Прилеп, и по един от Тетово и Свети Никола.

Според официални данни на Министерството на здравеопазването, 1085 PCR теста са направени за изминалите 24 часа. Положителната новина е, че от 113 теста, направени в детските заведения в Щип и Кочани, не са открити положителни проби.

До момента в Северна Македония са регистрирани 2 915 случая на коронавирусна инфекция, 151 души са починали, а оздравелите пациенти са 1640. Активни случаи са 1124. /БГНЕС

The post Нови 125 заразени c COVID-19 в Северна Македония за последното денонощие appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!