BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Националният отбор по футбол с 3 контроли през юни

Българският футболен съюз подписа официални договори с федерациите на Словакия, Русия и Франция, по силата на които мъжкият национален отбор на страната ще изиграе приятелски мачове като част от подготовката на съперниците за финалите на европейското първенство това лято.

На 1 юни 2021 г. селекцията на Ясен Петров ще премери сили със Словакия, като контролата ще се изиграе на стадион “Йоско Арена” в австрийския град Рийд. Началният час – 21:45 ч. българско време – все още не е потвърден.

Четири дни по-късно българите ще гостуват на стадион “Динамо” в Москва, където ще срещнат националния отбор на Русия, а двубоят ще започне в 18:00 ч.

Последната проверка на “лъвовете” е насрочена за 8 юни от 22:10 ч., а опонент е световният шампион Франция, който ще ни приеме на “Стад дьо Франс”.

Програмата на трикольорите ще бъде обявена допълнително.

The post Националният отбор по футбол с 3 контроли през юни appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!