BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Корнелия Нинова: Целта на БСП е да удвои кметовете си

406cc86d191d7b01da70a21284b434b1

Целта на БСП за предстоящите местни избори е да увеличи двойно броя на кметовете си“, това заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова, която присъства на областната конференция на партията в Русе, предаде БНР.

В момента кметовете на общини, избрани от листата на БСП, са 30, а партията ще води такава кампания, която да доведе до двойното им увеличение, коментира в Русе Корнелия Нинова.

За битката в София все още се чака решението на Мая Манолова и на 11 септември, когато е градската конференция на партията, ще стане ясно дали БСП ще я подкрепи или ще издигне друг кандидат.

На въпрос дали социалистите очакват подла кампания, както предрече премиерът Борисов, Нинова отговори: „Като гледам как започват, за пореден път съжалявам, че няма да бъдат избори на състезание на аргументи, и на програми, и на идеи. Все се оплакваме, че политиката е безидейна, че е жълта, че произвеждаме само скандали, а ето, сега е време за програми. БСП е единствената партия, която има програма за местните избори“.

Днес бе утвърден кандидатът на БСП за кмет на Русе – Пенчо Милков, и листата за общински съветници.

 

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!