BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коалиция „БСП за България“ в Благоевград закри своята кампания с раздаване на флаери

 

Коалиция „БСП за БЪлгария“ в Благоевград закри своята кампания с раздаване на флаери в центъра на града. 

„Открихме и водихме нашата кампания с грижа и вниманиеъм хората на Благоевград и техните проблеми, а я закриваме, както подобава на „БСП за България“, с активно участие на млади хора и много настроение и увереност в победата. По време на кампанията проведох множество срещи и чух десетки предложения, които систематизирахме с моя екип и наред с поетите ангажименти ще ги превърнем в програма за управление за Благоевградска област.“, заяви Любен Милев, кандидатът за народен представител от листата на коалиция „БСП за България“ в Първи МИР Благоевград (№ 4 в интегралната бюлетина и преференция 106).

„Изборът на левицата в Благоевград“, както стана известен г-н Милев е категоричният избор на членовете и симпатизантите на БСП от проведено вътрешнопартийно проучване дни преди изборния ден, но по-радващо е, че той се откроява и сред предпочитанията на честните хора в града, които очакват истинска промяна на 04.04.2021 г.

Напомняме, че коалиция „БСП за България“ е единствената политическа формация, която разполага с необходимия потенциал, за да свали ГЕРБ от власт. „БСП за България“ можете да подкрепите с № 4 в интегралната бюлетина, а с преференция 106 давате гласа си за модерен и бързо развиващ с грижа за хората Благоевград. Напомняме, че ако гласувате машинно вашият глас не може да бъде отчетен като невалиден, а гласуването с машина е по-безопасно от гласуването с хартиена бюлетина.

НЕ НА СТРАХА ! С ГРИЖА ЗА ХОРАТА ! ПОБЕДА С № 4 И ПРЕФЕРЕНЦИЯ 106 !

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!