BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020

Володя Стоянов – Войводата, Ива и Велислава Костадинови – големите победители от миналогодишното издание на Фестивала, Николай Славеев и примата на македонската музика – Румяна Попова, ще огреят сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 на 28, 29 и 30 август!

За XXVIII-то издание на Фестивала организаторите от Фен Фолк ТВ и Община Сандански залагат на обичани и доказани имена, с желанието да подарят на любимата публика неповторимо преживяване по време на трите фестивални вечери в Летен театър – Сандански.

На 28-ми август /петък/ за IV-то издание на Детски Пирин Фолк – конкурсната вечер за изпълнителско изкуство за деца между 8 и 15 години, за първи път като гост-изпълнител на сцената ще се качи фолклорният артист Николай Славеев.

На 29 август /събота/ публиката ще се наслади не само на конкурсните изпълнения за авторска македонска песен и за изпълнителско изкуство, но и ще съпреживее красотата на македонската песен заедно с Володя Стоянов – Войводата.

30 август /неделя/ е Гала вечерта с участието на всички наградени. Гост-изпълнители във финалната вечер на XXVIII-то издание на „Пирин Фолк“ ще бъдат големите победители от 2019-та година – Ива и Велислава Костадинови и примата на македонската музика – Румяна Попова.

The post Звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!