BulgarianEnglishFrenchGermanGreek
Facebook

Защо да използваме качествена маркова козметика?

Все още има хора, които смятат че разликата между козметиката предлагана в дрогериите и тази в аптеките е само цената. Това в никакъв случай не е така, защото добрите и доказани с времето марки работят с екипи от дерматолози. Те представят разнообразни продукти с насоченост към различните типове кожа и нейните нужди. С подобни препарати може да разрешите множество дерматологични проблеми и да се радвате на свеж и красив вид за дълго. Специалистите биха насочили вниманието ви към козметика виши онлайн. Известният френски бранд се радва на широка популярност сред потребителите. Макар изборът да е огромен, хората които веднъж са тествали висококачествените продукти, продължават да ги предпочитат.

Какви са основните предимства на качествената козметика?

Характерно за козметиката, която ще откриете в аптеката, е това че тя е фокусирана към определени състояния. Продуктите могат да се използват в зависимост от това дали сте избрали тяхната насоченост да е към сухата, мазната, атопичната, чувствителната или акнеична кожа. Изделията от този клас обикновено са концентрирани, с доказано ефективни съставки. Това се дължи на факта, че козметиката се разработва в лаборатории под контрола на дерматолози.

Определено козметиката на Виши дава много по-добри резултати от конвенционалната, която може да намерите в дрогериите. Това е така, защото в аптеката онлайн може да изберете артикули според типа на своята кожа и конкретния проблем, с който искате да се справите. От Aptekifenix.bg ще ви дадат няколко основателни причини, защо да се доверите на френската марка Виши:

  • формулите не съдържат агресивни съставки – все повече хора се оплакват от чувствителност и раздразнение при употребата на козметика. Ето защо е добре да ползвате продукти, които са хипоалергенни и щадящи;
  • всички артикули са насочени към определени кожни състояния – по този начин потребителят може да постигне търсения резултат като използва конкретна серия козметика;
  • продуктите са създадени, за да подкрепят защитните функции на епидермиса – те ще се справят с различни дерматологични проблеми и ще подсилят самозащитата на всеки тип кожа.

Много са причините, които ще ви накарат да заложите на добра марка козметика. След като веднъж използвате широката гама продукти, ще забележите видими разлики в състоянието на кожата на тялото и лицето.

Какви артикули на френската марка ще открием в аптеката?

Както и сами се досещате подобни висококачествени изделия, няма как да намерите в обикновената търговска мрежа. Кремовете, лосионите и другите артикули се предлагат основно в аптеките. Едни от често поръчваните препарати онлайн са:

  • део рол-он за чувствителна кожа без парфюм – формулата е допълнена с ценната термална вода на френската марка, не оставя бели следи и е нежен към чувствителната кожа;
  • хидратиращ дневен крем за лице за нормална и смесена кожа – продуктът ще разпредели влагата във всички зони от лицето. В състава му присъства хиалуронова киселина, която гарантира високи нива на хидратация;
  • три в едно слънцезащитен матиращ крем с висок фактор – кремът за лице има широкоспектърна филтърна среща система срещу ултравиолетовите лъчи. Има коригиращ ефект, бори се със стареенето на кожата и я прави по-сияйна и стегната.

Известната марка предлага още шампоани, които се борят с различни състояния като косопад, пърхот и други. Разгледайте богатия каталог на онлайн аптеката и изберете подходящите за вас артикули.

Как да намерим подходящ крем за лице?

Тъй като в категорията ще откриете много кремове за лице на виши трябва да имате определени критерии за подбор. Важно е да се съобразите със своята възраст, защото различните кремове за лице са насочени и към поддържане на свежа и сияйна кожа във всеки един етап от живота. Кремът за лице се избира въз основа на това дали епидермисът е сух, мазен, чувствителен или има някакви други особености. Вижте още по темата тук.

Подходящият продукт ще има много добър ефект върху красотата на лицето и ще го използвате отново и отново с удоволствие. Препоръчително е в летните месеци да се насочите към хидратиращ крем за лице със висок слънцезащитен фактор. През зимата е подходящо да притежавате подхранващ продукт. Различните кремове могат да бъдат под формата на по-богата консистенция, гел, флуид и други, затова не пропускайте да четете характеристиките им преди да направите поръчка.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!