BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Засилено полицейско присъствие по пътя за Рилския манастир за Голяма Богородица

Очаква се засилен трафик към Рилския манастир за утрешния голям християнски празник Свето Успение Богородично. За да бъде гарантирана сигурността на миряните и гостите в района на манастира , ще има засилено полицейско присъствие.

От полицията призовават гражданите да спазват правилата за движение, да не спират в активната пътна лента и да спазват указанията на полицаите, да не палят огньове, за да не се причиняват пожари, да не оставят в паркираните си автомобили документи и ценности, да бъдат с повишено внимание, за да не станат жертва на джебчии.

При възникване на проблем гражданите да се обаждат на тел. 112 или да се обръщат към полицаите в района на Рилския манастир.

The post Засилено полицейско присъствие по пътя за Рилския манастир за Голяма Богородица appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!