BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заради заразения с коронавирус арх. Тинчев отлагат сесията на ОбС-Благоевград

 

„На основание чл. 64, ал. 1 от Правилника за организацията, дейността на общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, председателят на Общински съвет Благоевград- Андон Тодоров, уведомява Кмета на Община Благоевград, Областния управител на област Благоевград, общинските съветници и обществеността, че изменя годишния План за провеждане на заседанията на общински съвет за 2020 година, като от него отпада дата 26 юни 2020 г. и същата се заменя с нова дата -03 юли 2020 година.“ , съобщиха от страницата на ОбС-Благоевград.

Изменен е  и план-графикът за заседанията на постоянните комисии към общински съвет, за месец юни.

Решението за изменение на графика се налага във връзка с потвърден случай на COVID-19 в Общинска администрация Благоевград и опасността от разпространение на вируса, както и по препоръка на директора на Регионална Здравна Инспекция Благоевград – д-р Калоян Калоянов, се казва още в съобщението.

Припомняме, че главният архитект Васил Тинчев е с положителна проба за вируса, а следствие на това и сградата на община Благоевград бе затворена за 24 часа, за дезинфекция. Около 60 служители на администрацията ще бъдат изследвани от РЗИ-Благоевград още днес.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!