BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жена преби до смърт майка си в Хасково, изнесе трупа на улицата

46-годишна жена беше задържана и обвинена за убийството на 68-годишната си майка, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен начин, съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура – Хасково.

Сигнал за него е бил получен в 3:47 часа на 4 юли от 21-годишната внучка на жертвата.

Пристигналият на място в жилището й на бул. „Васил Левски“ полицейски екип установил, че 46-годишната жена, дъщеря на убитата, заедно с подаващата сигнала и 12-годишно момиче, всички нейни роднини, са изнесли на улицата тялото, увито в чаршаф.

Назначената аутопсия показала, че на жертвата е бил нанесен побой преди три дни, като в резултат на получените телесни увреждания жената е починала, поясниха от прокуратурата.

По случая е било образувано досъдебно производство. В хода на разследването е бил извършен оглед на местопроизшествие, иззети са били веществени доказателства, разпитани са били свидетели, извършен е бил следствен експеримент и е била назначена и съдебномедицинска експертиза.

Обвиняемата Д.В. е била задържана за 24 часа, а след привличането й в качеството на обвиняема по отношение на същата е било постановено и задържането й за срок до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо нея.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!