BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 28 август 2018

horoskop

Във вторник ще имате ангажимент, свързан по някакъв начин с мъж, който предварително добре ще обмислите или планирате.

Днес новите познанства или хората с труден характер ще ви натоварят неприятно с техни оплаквания или намеса в личния ви живот. Ваши приятели ще ви потърсят за да споделят с вас или да потърсят утеха с труден за тях момент.

Това като цяло ще бъде труден в емоционален план ден, с някои изпитания на Духа ви и умението ви да намирате правилни решения в подобни ситуации.

Мнозина ще имат специални очаквания свързани с пътуване.

Овен

Възможно е залог за успеха на Овните да бъде външната привлекателност и новият имидж. Не трябва да жалите пари за това. Като получите отстрани информация, касаеща семейните ви отношения, не бързайте да правите прибързани изводи.

През този период различни реорганизации и преустройвания в работата очакват работниците от учрежденията, свързани с културата, спорта и туризма.

Самите вие може да разчитате на малка, но своевременна помощ.

Телец

По-добре е да сдържате емоциите си в отношенията с любимия човек. Домашните грижи може сериозно да попречат на професионалната дейност на Телците.

Възможно е дългоочаквано известие или среща с партньора, която да е завършек на целенасочените стремежи на Телците.

Активността и комуникативността могат да донесат високи резултати.

Близнаци

Най-вероятно ви предстои романтична среща или такава със стара симпатия. Не реагирайте твърде остро на случващото се – много неща зависят не само от вас.

Изграждайте отношенията си с околните на базата на великодушието и милосърдието. Възможно е предложение за по-изгодна работа.

Много трудно може да наваксате в бъдеще пропуснатите сега възможности да повишите материалното си състояние.

Рак

Възможно е в живота ви да се появи нов човек, който е способен да види у вас нещо, което другите не са успели да открият. Вероятно е днес да узнаете много нови и интересни неща. Този ден е особено благоприятен за Раците-тийнейджъри.

Работното настроение е ниско, тъй като затварянето в себе си и романтичното настроение от предишните дни не ви позволяват да се концентрирате върху работата и да решавате конкретни задачи.

Днес са възможни, както голяма печалба, така и големи загуби.

Лъв

Възможно е вашият избраник да е недостоен за вас. Обърнете внимание на децата, възможно е те да имат проблеми, които изискват вашия съвет.

Звездите съветват да се постараете да приключите започнатите дела, тъй като в противен случай те могат да поискат от вас много усилия и парични разходи.

Финансовото положение си остава на предишното ниво.

Дева

Постарайте се да не взимате присърце случайните забележки. Девите могат окончателно да определят своята цел в живота. Трябва да работите с деловите документи и да постигнете пробив в сферата на професионалната дейност.

Отношенията с чуждестранните партньори трябва да донесат твърд доход на Девите – бизнесмени.

Везни

Вероятно е предложение за брак. Не се съмнявайте в своя избор. Не са изключени приятни новости, свързани с близки хора или с успех в сферата на професионалната дейност.

Замете изчаквателна позиция и не се съгласявайте с предложенията на хора, които изглеждат твърде любезни.

Постарайте се да избегнете разорителните съдебни процеси, в които искат да ви въвлекат.

Скорпион

Днес са напълно възможни сериозни промени в личния живот, свързани с нови познанства и прекратяването на предишните връзки. За много Скорпиони е лесно да оценят създалото се положение.

Благоприятни са деловите срещи, преговорите, контактите с началството и съда.

Денят е благоприятен за финансова дейност, подкрепяна от поддръжката на влиятелни хора и трезви сметки.

Стрелец

Повишената работоспособност на възрастните Стрелци може да принуди колегите да се удивляват колко бързо са постигнали нужната форма. При Стрелците – жени са възможни поводи за сълзи и безсъние.

Използвайте възможността за активното включване в живота на обществото.

Днес сте късметлии с парите, ако имате предвид добрите съвети.

Козирог

Днес не пропускайте възможността да прекарате вечерта с любимия си човек. Следете за поведението си пред децата, които възприемат вашите постъпки, а не думите.

Вероятно днес при служителите от бюджетната сфера се появява възможността за издигане по служебната стълбица нагоре. Активизират се партньорските отношения.

Козирозите може с успех да се реализират в предприемаческата и финансова дейност.

Водолей

Взимайки решение за личния си живот, не си оставайте път за „отстъпление“. Вечерта у чувствителните в емоционален план Водолеи не са изключени избухливост и безпричинна тъга.

За постигането на поставената цел се обединете с други хора, като ги привлечете към своите проекти и планове.

В края на месеца обемът на разходите нараства, но те имат напълно конструктивен характер и са от полза за работата.

Риби

Рибите постигат увереност в себе си, тъй като притежават способността да се приспособяват към другите дори по отношение на външните и повърхностни неща, а също да разбират действителните чувства на хората.

Днес само дипломатичността трябва да бъде ваш помощник във всички контакти. Постарайте се да задържите започнатите дела без да ги отлагате за по-нататък. При такъв подход успехът ви е гарантиран.

Днес трябва да сте много внимателни и предпазливи в сделките и финансовите сметки.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!