BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 24 февруари

В понеделник ще започнете деня с по-добро настроение и желание да постигнете важни резултати при реализация на днешните си планове.

Ще сте склонни да гледате по-оптимистично на бъдещето си и вероятно затова ще имате конкретна причина. Оптимистичното ви настроение ще ви направи приятни за комуникация с приятели, колеги или роднини. В понеделник може да бъдете обект на нечии провокации, с цел да ви въвлекат в един конфликт, в който да заемете конкретна позиция. Бъдете много внимателни в една такава ситуация, защото нещата са доста деликатни. Днес не бързайте да се обвързвате с финансови ангажименти, да давате или да искате пари. Финансовите ви дела ще имат свое индивидуално развитие и то в никой случай няма да е във ваша вреда.

Днес може да се почувствате обидени или разочаровани от думи или действия на млад мъж. Отношенията ви с жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще са подложени на някакви съмнения или неясноти.

Овен

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Телец

Понеделник ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Анализирайте действията си. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. През понеделник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Лъв

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Везните. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утре просто е такъв ден.

Стрелец

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Стрелците са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Изясняват се нещата и в любовта. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Водолей

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Утре дайте инициативата на другите.

Риби

Утрешният ден ще е силно активен. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Отнасяйте се сериозно към работата си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!